joi, 27 august 2009

nevertebratele conduc.

Ma intalnesc zilnic cu sefi de institutii, cu politicieni, cu independenti , care ma dezgusta din ce in ce mai mult .
imi doresc de fiecare data sa intalnesc unul care sa aiba coloana vertebrala adica mai frate , sunteti acolo in functia dumneavoastra calduroasa , stiind ca in patru ani trebuie sa indesati cat mai mult in gusele dumneavoastra libidinoase , ca vin alegerile si probabil veti fi schimbati la fel cum ati fost pusi.
Inca nu am intalnit pe nimeni care sa aiba coaie (scuzati-mi expresia), sa iasa in fata , sa zica: da mai , ala si cu ala merg in Franta pe banii contribuabililor, uite dovada ,celalalt are gradina suspendata si la impozit plateste teren arabil,uite dovada , cel de-al 3-lea percepe 15% din contract ca sa iti "rezolve" lucrarea, uite dovezile! Se mai trezeste cate unul, si iti zice in soapta aia ,si aia , cand ii pui microfonul in fata , se inmoaie, se retrage, zice ca ar fi mai bine sa nu atraga atentia asupra lui, nu de alta dar si el face la fel si iesind in evidenta risca sa fie la randul lui controlat .
Directori de deconcentrate care odata inscaunati nu isi ridica fundul de pe fotoliu pana in momentul in care un alt om cu limba maronie, care a avut grija ca in campanie sa ajute canditatul, financiar bineinteles, incurajarile verbale nu mai tin, ii va lua locul caldut.
Ceea ce e mai dureros e ca toate acestea se intampla in Romania noastra, cu Romania noastra,marii actori fiind alesii nostri.
Raman la ce a spus un fost profesor al meu : "Mentalitatea romanilor poate fi schimbata doar cu o bomba atomica "


<

Un comentariu:

  1. orice ins ajuns într-o funcţie ştie bine cum şi de ce a ajuns. de aici şi urmarea pe care o relatezi. aşa că nu te mai aştepta să se schimbe ceva în efect până nu umbli la cauză.

    RăspundețiȘtergere