joi, 15 octombrie 2009

nevertebratele conduc III

Zilele acestea, m-am distrat nemaipomenit de bine, prin deconcentrate .. pe unde mergeam , gaseam o usa directorala inchisa.
Mare parte a directorilor, sau a adjunctilor sunt in aceste zile in concedii de boala .
A dracu' institutii ,astea te baga in mormant, ar zice unii, altii ar spune ca directorii dinaintea lor au lasat asa un dezastru incat ei , dupa ce au fost inscaunati au avut fooaaaarte mult de lucru, au obosit si acum au picat la pat.
Nu contest faptul ca unii dintre distinsii sefi ar fi bolnavi, refuz sa cred insa ca brusc, odata cu primirea faxului prin care erau anuntati ca au cam fost demisi a venit si molima.
Bai nenea/tanti director, daca sti ca ai fost inscaunat in functia respectiva politic,nu poti sa ai putina demnitate si atunci cand esti ridicat din respectivul fotoliu, tot politic, sa iti iei jucarelele si sa pleci ????
Dumneavoastra domnule/doamna director, care pana acum putin timp faceai declaratii , care te bateai cu caramida in cap,care aduceai acuze predecesorului ca si-a batut joc de institutia respectiva. Dumneavoastra domnule/doamna director care urlai ca doar prin tine se poate schimba Romania. Care iti plateai emisiuni la Tv, in care sa apari si sa spui cetateanului cat de mult bine ai facut tu, Cum te privesti dimineata in oglinda stiind ca acum te dai bolnav,stiind ca astfel nu poti fi demis(asa zice codul muncii) , stiind ca astfel vei fi platit in continuare din banii mei?
Cum poti sa ii mai dai copilului tau lectii de viata stiind ca tu nu ai realizat nimic, concret pana acum, stiind ca tu depinzi de functia respectiva, functie in care ai fost inaintat doar pentru ca ai lins fundul portocaliu, sau rosu, sau albastru al unor inalti dregatori .
Imi zicea cineva ca : " Politica e un copac cu fructe nemaivazut de frumoase,nemaipomenit de gustoase, inconjurat de o mlastina cu rahat. Mlastina prin care majoritatea politicienilor zabovesc o vreme inainte de a ajunge sa manance din fructul, permis de data aceasta ."
Ei bine eu cred ca acel minunat copac Romania,e atat de saracit de fructe, atat de jumulit de frunze incat cei aflati acum in rahat aproape se gandesc sa renunte.
Mai sunt si cei nesimtiti care, chiar daca au inghitit rahat in toti acesti ani , se gandesc la cat vor primii oare pentru cheresteaua facuta din trunchiul copacului uscat deja.

Lista bolnavilor , dintr-un numar de 36 de institutii este urmatoarea:

Marcela Silvia Vasluian din cadrul Direcţiei de Sănătate Mureş

Virgil Moldovan din cadrul Comisariatului regional pentru protecţia consumatorilor Mureş

Florina Pricopie şi Ciprian Cosmin Rusu din cadrul AJOFM Mureş

Bârsa Mărioara din cadrul Direcţiei Judeţene de Sport Mureş

Simion Gergely din cadrul Clubului Sportiv "Mureşul" Târgu-Mureş

Daniel Breja din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş

Vasile Solom din cadrul Oficiului judeţean pentru Ameliorare şi reproducţie în Zootehnie

Ovidiu Dancu din cadrul Oficiului Judeţean de plăţi pentru Deyvoltare rurală şi pescuit

Octavian Moldovan din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul judeţean Mureş

Mihai Covaci din cadrul Direcţiei Apelor Mureş

Corina Şipoş din cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică Mureş


Nesimtirea maxima, doamna Csiki Zsuzsana, fosta directoare a Casei de Asigurări de Sănătate Mureş, care se află în concediu medical de 196 de zile.
Grav.
Si daca dati un search pe goagăl cu: deconcentrate bolnavi, o sa vedeti ca e la fel in toata tara ....
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, sau daca au mai picat intre timp si altii(cu siguranta) si nu i-am nominalizat.

Inca o data "Mentalitatea romanilor poate fi schimbata doar de o bomba atomica"

In rest, toate bune , frumos in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu