joi, 29 aprilie 2010

Dan Suciu Director Realitatea Tv Mures

Va mai amintiti voi scandalul cu primarul care isi baga , si scotea organele in gura presarului ??
Poate nu va amintiti de omul realitatii care dupa acest episod a ramas fara job, asa ca uite episodul:



Buuun. Cum s-a intamplat asta ? presupun ca stiti! Echipa tv a intrat in birou a pus intrebarea incomoda, apoi operatorul a "uitat" sa apese butonul pentru oprirea inregistrarii.
pentru a continua postarea, ne intoarcem la inceputuri si citam din StiriRol.ro

Realitatea TV va inaugura la Targu-Mureş, pe data de 12 septembrie, prima staţie locală de ştiri, aceasta fiind cea de-a treia lansată anul acesta de Realitatea TV, după cea deschisă la Cluj, la sfarşitul lunii martie, şi cea de la Braşov, în luna mai, potrivit unui comunicat Realitatea TV. Despre noua staţie locală, directorul Realitatea TV Targu-Mureş, Sergiu Zereş, afirmă că: "Realitatea TV Targu-Mureş este un proiect aşteptat aici de mult timp. Este prima staţie locală de ştiri, care va promova, prin cele şapte jurnale zilnice, cel mai complet program informativ din peisajul media local. Oferta postului cuprinde şi un talk-show, care va detalia cel mai important eveniment al zilei, precum şi un jurnal zilnic in limba maghiară".


Dupa episodul primarie, Sergiu Zeres a ales sa urmeze o alta cale, dupa cum declara intr-un interviu in Zi-de-zi :

Rep.: Care este motivul plecarii de la Realitatea TV Târgu-Mures?
S.Z.: Când am pornit proiectul Realitatea TV Târgu-Mures mi-am propus, ca principal obiectiv de management, o audienta cât mai importanta printre telespectatorii mureseni. Am vrut sa fim cât mai obiectivi, ca sa ne câstigam credibilitatea, în cel mult un an de la momentul lansarii. si intentionam, tot atunci, sa fim una dintre cele mai importante surse de informatii pentru locuitorii judetului. Sondajele spun ca am atins aceste obiective. Fiind un om de constructie, simt ca a venit momentul sa o iau de la capat si sa ma redefinesc într-o alta formula de proiect profesional.


In ceea ce priveste partea :"Sondajele spun ca am atins aceste obiective", poate ca ar fi bine de aratat o oarecare parte a Raportului Zece pentru Mures, un raport cu sondaje Comandata de Realitatea Tv Mures:







Mai multe din raport veti vedea in postarile urmatoare:)

Dupa el , fraiele realitatii au fost luate de Lucian Danciu, cunoscut jurnalist clujean director al Realitatea Cluj.
Suparari mari, demiteri, concedieri, angajati neplatiti si muuuulte chestii dubioase s-au intamplat in perioada urmatoare pe la Realitatea.

Partea cea mai frumoasa este ca, incepand de ieri, omul care era oarecum vinovat ca nu a stiut(venind din tv), ca o camera de filmat poate sa isi faca treaba chiar daca nu este lipita de ochiul operatorului, omul care probabil a avut ceva de suferit pentru ca nu a evitat intamplarea, Dan Suciu este noul director al Realitatea Tv Tg. Mures.
Daca venirea Primariei inapoi sprea Realitatea va aduce noi contracte de publicitate, sau noi concedieri ramana sa vedem.
Felicitari colegului Dan, bafta multa si spor la treburi.!!!

11 comentarii:

  1. Ma gabi.....
    Ma jur ca am ramas fara cuvinte.....
    Multa lume a spus(si din randul fostilor colegi)
    ca o sa plangem noi daca o sa iasa Basescu.
    ma jur ca nu ma asteptam sa ajunga Realitatea TV
    Tirgu Mures sa asculte de PDL si de primarie(primar).
    de-acum incolo potopul....
    Imi pare rau pentru fostii colegi din mures da... ce sa faci.
    te pui cu dracu sa treci podu.
    asa se pare

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata , pentru cei care nu credeau in urma cu ceva vreme, ca procesul de " achizitionare" a presei locale, in cazul nostru muresene, continua. Pare a fi in curs de finalizare. Incet si sigur sunt putine canalele media ce au ramas in afara curtii puterii inclusiv la nivel local. Este extrem de grav daca acest proces nu va inceta. Libertatea de expresie, in Romania anului 2010,este in acest mod supusa regulii impusa de catre cel ce are la dispozitie banul public si, discretionar, obtureaza accesul la cuvantul liber.Paradoxal in acest mod banului public i se deturneaza scopul ideal, acela de a asigura cresterea binelui si comfortului celui care il plateste, cetateanul, in interdictia de a fi informat decat cu ceea ce puterea publica doreste. Pe proprii bani ii scade inclusiv un eventual comfort intelectual, in acest fel. Stranie forma de democratie. Dupa 20 de ani de exercitii, in care in "evolutie democratica" l-am inlocuit pe Iliescu cu Basescu, pe Marga cu Funeriu si pe DM Agaton cu Elena Udrea traim sa constatam ca ultimul drept la informare, relativ obiectiva, ne este furat. Cidata evolutie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca putem vorbi despre evolutie, sa ii zicem oricum altfel(daca nu vrem sa-i zicem involutie) dar nu avem cum sa ii spunem evolutie!
    Ma intorc la anii in care eu "pustan cu mucii in gura" am intrat in presa. Cum ma minunam eu de oamenii aia de la conferinte, care tineau piept oricarui primar, oricarui parlamentar, oricui! Incredibil era cum se pleca de la o conferinta a unui demnitar (inalt) care intarzia. imi era greu sa cred in puterea pe care o avea un ziar, o televiziune, un radio, chiar unele locale.
    Singurul lucru care ma uimeste si ma sperie acum este ca numarul celor care traiesc in genunchi este mult mai mare decat al celor care mor in picioare.
    i

    RăspundețiȘtergere
  4. si tu ai blog ma sarantocule.Ieri mureai de foame si acumna ai ajuns sa vb de altii.Tu care spui ca ai firme care organizeaza evenimente!!!Tu care esti un mancator de pe jos vb de altii.Rusineeeeeeee!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anonim: O sa scriu frumos, cu liniute sa nu fiu greu de inteles!
    - Ca am blog, nu e mare lucru sa il ai, nici nu este ilegal.
    - Cat mananc de pe jos, sau cat sunt de mort de foame, e calculabil dat fiind faptul ca inca merg, cu spatele drept! cu fruntea sus!
    - Partea cu sarantocul, nu stiu cat sunt sau nu, nu pot aprecia eu asta !
    Ce pot sa zic este ca scriu de altii, da, o fac! nu ii denigrez,nu redau informatii neverificate, si nici nu stau in genunchi in umbra anonimatului, cu limba lipita de fundul celui care ma foloseste ca pe o marioneta.
    Imi asum toate cele spuse, fotografiate, scrise, filmate si publicate, deci astept aceeasi urma de demnitate si din partea celor care vin si ma jignesc.
    P.S. Nu am gasit in DEX, deci nu pot sa imi dau seama ce inseamna "vb" , am presupus ca este o prescurtare a verbului a vorbi.

    RăspundețiȘtergere
  6. tu demn????!!!!! :))) tu cu spatele drept si fruntea sus????!!!!! :)))) tu faci afirmatii la adresa altora ????? ( poate esti tu unul care nu a gresit niciodata, de o corectitudine iesita din comun...) din ce sursa ai verificat "jocul politic" in urma caruia dan suciu a ajuns director realitatea tv tirgu-mures? (cu siguranta din surse confidentiale si bineinteles sigure !!!! :)))))) poti sa ai pareri, e legal, dar in cazul tau.....ar fi mai indicat sa le pastrezi pentru tine...

    sfat: uita-te in oglinda si apoi gandeste-te de doua ori inainte sa mai postezi ceva pe BLOG

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai anonimule, mai vezi-ti de treaba si nu te mai tot agita daca n-ai nimic de spus. Cu ce a gresit Gabi ca a scris despre omul lui Florea ca a ajuns director la Realitatea?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai grija Gabi, tentaculele pot ajunge si pe la Week-End. Sa nu patesti cum au patit si altii. In rest spor

    RăspundețiȘtergere
  9. ce a zis anonimul,este adevarat....

    RăspundețiȘtergere
  10. nu inteleg ce are toata lumea de comentat la adresa lui dan suciu. ca omul s-a descrcat? cum ar fi ca timpul pe care vi-l ocupati fiind invidiosi pe el, v-i l-ati ocupa gandindu-va cum sa faceti sa ajungeti si voi sus? dan este un bun jurnalist, un bun om de afaceri, iar ca om voi nu o sa va dati seama niciodata cum e. Pt ca va roade invidia, iar frustrarile sunt mari.

    RăspundețiȘtergere