marți, 18 mai 2010

Ne meritam soarta !

Acum ca am aflat de la Supershow-ul din prime time ca modelului Lourette (sper ca am scris bine) i-a intaziat menstruatia, ca stiu de se teme Carben Serban. Mai stiu si ca Liviu Varciu are un caine pe care il plimba mai des de cand nu mai are de plimbat nevasta,si ca Rita muresan isi hartuieste iubitii, pot sa dorm linistit.
Ce pensionari "ajutati" sa intre in pamant? Ce salarii de sute de milioane in institutii publice? Medicamente? la ce ne trebuie? Bonusuri si tichete cadou de miliarde oferite angajatilor unor companii romanesti de succes cum ar fi CFR si Compania Nationala de autostrazi si drumuri nationale ?
Anul acesta fondul pentru cheltuieli prezidentiale mai mare cu un milion de euro ca anul trecut???Asa si ?? cu ce ma deranjeaza toate astea pe mine? Mie mi-e bine, am de toate platesc impozitele la zi, la fel si facturile la utilitati, cat despre consum si restul cheltuielilor... sunt platite in avans de ceva vreme.
Noapte buna Romania ! Noapte buna !


4 comentarii:

  1. Ce nu ai aflat de la televiziuni e ca salariu7l minim in Romania este 1500 de euro ,ca avem peste 2000 km de autostrada ,ca supermarketurile sunt pline de fructe ,legume si produse romanesti.Nu ai aflat ca mai bine de 60 la suta din pensionarii nostrii si-au petrecut vacante in statiuni ,pe litoralul romanesc si au plecat in strainatate. Deasemenea nub ai aflat ca produse akle industriei noastre au fost premiate lan targuri internationale.Nu ai aflat ca profesorilor ,medicilor ,li s-au marit salariile au peste salariul minim pe economie media salariului ajungand la 2000 de euro.tot televiziunile noastre au anuntat ca s-a dat in folosinta un nou spital al 40 dotat cu aparatura moderna,inca o sala de sport cu o capacitate de aproape 10000de locuri ,un nou stadion multifunctional si 2 patinoare la nivel european.deasemenea sursele au anuntat ca in Romania dupa raportul parlamentului european coruptia e 0,protectia sociala cea mai ridicata si nivelul de trai aproape de tarile superdezvoltate Somajul in Romania e sub 4-5 la suta .Numarul turistilor care si-au anuntat dorinta de a petrece sejururi in romania este apropiat Spaniei,austriei.Tot mai rapid ne indreptam pentru a deveni a doua ELVETIE. Buna dimineata

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa noapte ar fi fost, dar pana sa ne trezim si sa auzim asta la televizor , ma tem ca o sa treaca ceva ani....
    prea multi !

    RăspundețiȘtergere
  3. si ce? nu erai ingrijorat de ciclul Lorettei si de fobiile lui Carmen? :)))))

    RăspundețiȘtergere