vineri, 25 septembrie 2009

un cucurigu clujean, la prima ora.

De cateva zile , lumea buna din presa mureseana, stiti voi oamenii care sunt interesati de cine, unde mai lucreaza, de motivele pentru care a plecat Andreea Mantea de la tvr, si Mircea Radu de la Antena , si de ce ttm si realitatea fac disponibilizari, acei presari ce vor sa stie tot ce se intampla in breasla, iar daca nu reusesc sa afle, presupun sau inventeaza ei ceva.
O mare parte din ei m-au intrebat ce mai stiu despre Vlad Podar,ca ei aud ca ar fi mers la tvr, ca e noul redactor sef de la realitatea,ca a cumparat sti tv si il transforma in nu sti tv, ca a vandut prima tv si a fugit cu banii in Alpi unde creste vacute mov, sau ca are o marmota si sta toata ziua si o studiaza.
Asa ca in Zi-de-Zi, gasiti un interviu cu explicatiile fara de care nu puteati dormi linistiti(cei care va simtiti).
Pentru mai multe informatii cautati-va coloana vertebrala , si sunati cu incredere la 07442001xx.
In cazul in care (sigur!) nu va gasiti coloana, puteti sa vedeti ce face , si daca o duce bine aici

Si nu uitati, fara voi ar fi mult mai greu de negociat un contract, fara voi nu ar auzi lumea ca x pleaca de la trustul y inainte ca el sa se fi gandit la plecare .


joi, 24 septembrie 2009

radio sef

Daca ati constatat si voi , in ultimele zile , toate posturile de radio se lauda cu faptul ca ele sunt lider incontestabil in piata , ba pe plan national, ba in capitala .
Ei bine pentru a vedea cine conduce in industria aceasta, cine are mai multi ascultatori in tara, cine are mai multi in Bucuresti,puteti sa cititi urmatoarele rezultate, oficiale.

Pana data viitoare , ascultati ce vreti voi! ca doar pirateria e in floare .... inca.



<

vineri, 11 septembrie 2009

nevertebratele conduc II

Ieri am fost la o sedinta a Consiliului local, nu e prima la care am participat, nu o sa fie nici ultima.
Stand acolo, m-am abtinut eroic sa nu strang pe nimeni de gat.
La inceputul sedintei , a inceput sa imi creasca tensiunea, si nu era de la cafea. In momentul in care ,politicos am cerut un convocator , am fost improscat de o tanti care probabil are niste probleme si se descarca si ea cum si unde poate .Adica am intrebat frumos, in soapta sa nu deranjez, daca se poate sa primesc si eu un nenorocit de dosar, iar raspunsul a venit insotit de o ploaie cu saliva, cu un ton folosit deseori pentru a indeparta cersetorii : "De unde vrei sa iti mai scot acum un dosar ??!!! mai lasati-ma in pace, ca au fost destule !! Dosare va trebuie la toti! "....
Se pare totusi ca nu au fost destule , daca nu ati avut sa imi dati si mie. Asta intelegeam, nu vad de unde pana unde precipitatiile care m-au lovit.
Tanti de genul, intalnim zilnic in orice institutie publica, si stim toti povestea asa ca o sa revin la sedinta consiliului local.
Avem 23 de consilieri , aranjati frumos pe doua randuri, randul de la geam udmr, randul de la usa restul partidelor romanesti.
Buuun, deci avem doua tabere, si aici incepe veselia,
Domnilor consilieri, romani sau maghiari, pusi de noi in functii, platiti de noi, voi cei care hotarati daca sa interzicem sau nu porumbeii in oras, si daca sa avem in centrul orasului frizerie sau librarie, voi cei care votati si decideti daca e momentul sa construim o telegondola sau o parcare subterana, voi cei care gospodariti orasul, daca tot sunteti acolo de ce mama dracu' nu sunteti???
In tabara udmr fiecare proiect de hotarare este votat in momentul in care Tatuca Benedek da din cap. Daca zice da, inutilii voteaza da, daca isi misca invers capul consilieri voteaza nu. Dumneavoastra stimabili domni consilieri , voi cei care stati pe scaunele din spatele Domnului Benedek, ca sa aveti contact vizual, permanent cu capul benedekian de ce ocupati functia respectiva ??? Oricum voteaza un singur om. Cum va treziti dimineata, va imbracati frumos si mergeti la sedintele C.L. stiind ca sunteti niste marionete ale unui consilier marioneta,a unui deputat?
Ma intreb, cat de josnici, lipsiti de coloana vertebrala,lipsiti de personalitate sunteti ???
In momentul in care la un anumit proiect de hotarare, unul dintre consilierii din spate si-a anuntat dorinta de a lua cuvantul, a fost imediat mustrat de tatuca Benedek , si redus la tacere. Intreb inca o data , ce cauti acolo ??? oricum nu faci nimic?
In tabara alaturata, liniste, pace , se voteaza(bineinteles,cum vrea partidul), se mai ia cuvantul, se spun niste chestii inutile , se mai propun doua amendamente,si uite asa trece inca o sedinta de consiliu, cu proiecte amanate, cu decizii luate dupa cum dicteaza interesele unor lideri.
Se mai mira cineva ca in 5 octombrie, bugetarii vor iesii in strada ???
Se mai mira cineva ca natalitatea a ajuns intr-o zona critica ???
Se mai mira cineva ca tinerii casatoriti pleaca spre alte tari??
Cum sa iti faci un copil sa il cresti in mediul acesta??
Va intrebati voi domnilor candidati de ce nu merge lumea la vot ???

"Mentalitatea romanilor poate fi schimbata doar de o bomba atomica"

To be continued....

marți, 8 septembrie 2009

mut

Nu prea am chef de scris zilele acestea insa va las cateva melodii dragi mie :


In cazul in care timpanul tau a fost placut gadilat, vine si a 2-a:


Ca sa stiti si voi motivul pentru care au aparut melodiile , ei bine o minunatie nu mai vrea sa iasa din mintea mea .. si astfel uite ca mi se intampla toate acestea.


Uite o sa pun si fotografii...






Si ma intreb acum , ei tiganii (si le spun tigani pentru ca sunt tigani , si vor sa li se spuna tigani), de ce nu vor sa aiba imn, de ce nu vor drapel si un tinut al lor ???
Ei de ce nu sunt plesniti la inceputul fiecarei campanii electorale de sentimente patriotice?
Pentru ca nu au avut vreodata o patrie a lor, sau pentru ca lor le convine sa fie minoritari si gata ?

sâmbătă, 5 septembrie 2009

ne ducem dracu'???



Constat cu stupoare ca in ultimii ani sau inmultit crimele in Romania.
voi nu ???
o fi criza vinovata sau ne luam si noi dupa statele mai dezvoltate ?






Un Weekend fascinant sa aveti !

marți, 1 septembrie 2009

oras minunat

Dintr-un motiv anume(nu stiu care) am purces pana in cartierul Tudor. dupa cum stii, distanta nu e una mare , dar pe drum am gasit din nou explicatii, si motive pentru care imi place orasul , si datorita carora sunt de parere ca orasul este inca viu. Primul zambet : In fotografie vezi bazinul pentru barci al Complexului de Agrement si Sport Muresul. Acelasi complex are 16 angajati permanenti,undeva la 45 de sezonieri, si 20 de elevi veniti prin nu stiu ce program guvernamental.

In urmatoarea fotografie vezi un lac natural din judetul Mures, lac de care se ocupa doar pestii din el .


Trage tu concluziile!

Si am plecat inspre Tudor, cum ziceam, dar nu am facut nici 100 de metri ca :


Bariera a coborat prea repede sau masina a mers prea incet .
Continuam drumul, trec 3 minute (trafic infernal) si apare Dorel.

Din gama: Atentie! sus se lucreaza !:


, la spart seminte.

Si ar mai fi multe, multe motive pentru care sustin sus si tare ca Muresul traieste !
Pana data viitoare o sa fiu aici, asteptand sa imi sara in brate pestisorul de aur.




Sa nu uit de minunata melodie :