vineri, 31 iulie 2009

http://alexdamian.com/

revin cu un link pe care sper sa il vizionati, si totodata sper sa reusiti, sa reusim, sa il ajutam pe alex.

http://alexdamian.com/

gata

A mai trecut o saptamana .... una in care am avut parte de prea multe. a mai trecut si o luna in care la fel , au fost prea multe .
Pentru voi, toti cei care va faceti planuri de weekend :

Liquido - Narcotic
Asculta mai multe audio Diverse
pentru restul :


ACDC - TNT
Asculta mai multe audio Muzica
si spor la trebi !

P.S. ne intalnim la sovata ? la Prima Parada Medievala ?
Promit sa revin cu fotografii!

miercuri, 29 iulie 2009

cei trei purcelusi...

Ei, trei purcelusi fiind, la initiativa celui mic se intalnesc ei sa se vorbeasca, sa se inteleaga sa il prinda pe lupul mare si urat si sa il ............ , si se intalnesc ei, se inteleg si pornesc la drum . si il prind pe lupul cel mare , si pe cand incep sa il ...... purcelusul cel mare se razgandeste , si zice ca pentru el poate ca ar fi mai ok daca lar....... singur. ceilalti doi purcelusi renunta astfel la al mai ........ pe lup , beau o cafea , si dorm .
Si uite asa au ramas purcelusii tot dobitoci, tot fara case, tot cu lupul calare pe ei .


Aceasta a fost portia de nebunie scrisa de astazi .

nu scriu nimic !

As putea sa scriu despre escapada distinsului primar , despre minunata campanie electorala a viceprimarului, despre cat de lene imi este , despre cat de multi ani ii doresc imnului de stat, despre cat de cald e afara sau orice alt rahat... dar nu scriu!

vineri, 24 iulie 2009

vineri

7:40, suna telefonul , o amica putin grabita sa prinda un loc pe sezlong in frumosul complex, ma intreaba daca bem o cafea ...

Oricum urma sa ma trezesc in cateva minute si sa purced la munca asa ca am zis da , ar prinde bine o cafea. Ma ridic din pat ma lovesc de toti peretii, de coltul patului , de usa , nu se deschide incerc din nou , reusesc ! ajung in baie. nu eram nici mahmur nu ma trezisem nici intr-un loc nou ... ma trezesc in acelasi loc de 4 ani , am eu o problema cu echilibrul si cu vazul dimineata .

apa, pasta de dinti, prosop, apa , apa, apa, a dracu' de cald ..... cafea.

Uite asa ma regasesc acum lesinat pe un scaun in minunata institutie scriind tot ce imi trece prin cap ( nu chiar tot ), si gandinduma cat de bine ar fi sa fiu in Antarctica , inghetat, cu pinguinii la un ceai . dar sunt, repet, in minunata institutie din frumosul complex din superbul oras din mijlocul mirobolantei tari.

a dracu' de cald ....

joi, 23 iulie 2009

Nascut de ziua mea .

Da stiu asa zice nenea Stratan, am plagiat putin dar asta e adevarul, blogul + saitu' sau invers, saitu' + blogul au luat nastere in 21 mai primite fiind, cadou din partea unui prieten care are mai mult timp decat mine ( si cunostinte ).
Am ezitat sa scriu, inca ezit, dar avand invedere codul galben de canicula amestecat cu o doza insuportabila de plictiseala iaca scriu !
Si zicem asa : voi muresenilor , cum mama porcului reusiti sa umpleti in fiecare zi , intre 9:00 si 21:00 Complexul de Agrement si Sport Muresul (weekendu')??? cred ca aceasta este intrebarea care ma sufoca pur si simplu de doua veri incoace. Nu inteleg cine sunt acesti oameni, cum in 2009 , in plina criza financiara , amenintati de gripa porcina :)) , in mijlocul saptamanii , la ore la care unii suntem deja suprasaturati de orele muncite din ziua respectiva ai dificultati in a-ti gasi un loc sa asezi patura? Adica chiar e atat de multa lume in concediu , in somaj ?
Nu vreau sa fiu inteles gresit! e foarte bine ca e plin , e un loc frumos cu care eu, mureseanul reghinean ma mandresc si ma laud tuturor colegilor si amicilor din alte judete. era doar o intrebare care mi-a mancat juma' de ficat ...
Dar dupa cum stim cu totii se reface, asa ca hai sa incercam sa nu ne topim si daca se poate sa depasim cantitatea de bere bauta la zilele Targumuresene(peste 30.000 de litrii) , la peninsula in acest weekend !
va astept !